ZELFBOUWDAK.BE is verdeler van EPDM daksystemen en toebehoren, en biedt een uniek doe-het-zelf bouwpakket voor EPDM dakbedekking. Iedere handige doe-het-zelver kan nu gemakkelijk 2000 euro of meer besparen door zijn EPDM dak zelf te plaatsen. De dakexperts van Zelfbouwdak.be begeleiden u van bij het opmeten tot en met het plaatsen van de EPDM dakrubber.

Hoe werkt het?
U kan de afmetingen van uw plat dak doorgeven via de gebruiksvriendelijke offertetool op www.zelfbouwdak.be, en u ontvangt binnen 24u een gedetailleerde offerte van de firma. Na vergelijking met andere daksystemen zoals roofing of PVC, al dan niet door een vakman geplaatst, bent u er al snel uit dat EPDM niet alleen de beste waterdicht garantie biedt, maar ook nog eens veruit de goedkoopste oplossing is!

Het EPDM rubber membraan wordt uit één stuk aangeleverd, inclusief alle accessoires en verwerkingsproducten. Het bouwpakket bevat niet alleen de benodigde materialen, maar eveneens een duidelijke instructie-handleiding met heel wat detailfoto's.

U kiest een zonnige dag uit en plaatst de EPDM folie zoals beschreven in de handleiding. Mocht u tijdens het plaatsen alsnog in de problemen komen, dan belt u gewoon een vakman van ZELFBOUWDAK.BE. Eenvoudig, toch!

Bereken online uw voordeel op www.zelfbouwdak.be

Gerelateerde artikels